Žandashop Žandashop
ÚVOD KATALOG NOVINKY AKCE SLEVY VÝPRODEJ SKLADEM AKTUALITY OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKTY ODKAZY
HL. TEXT
VÝROBCE
ROZMĚR
VARIANTA
Radka Vyoral Krakovská
Adresa
Mgr. Radka Vyoral Krakovská
Salaš 44
Zlín - Salaš
763 51
ČR
74212800
nejsme plátci DPH
Telefon 608 868 335 (po-pá 9-18 hod)
Skype zandashop
.

GDPR - ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

. . .
Radka Vyoral Krakovská, IČ: 74212800

se sídlem Salaš 44, Salaš 763 51, ČR

e-mail: zandashop@seznam.cz


Jaké osobní údaje a v jakém rozsahu budeme zpracovávat?

Abychom Vám mohli poskytovat naše služby, potřebujeme k tomu znát následující osobní údaje:
jméno a příjmení (obchodní firmu),
adresu (sídlo společnosti),
identifikační číslo (případně daňové identifikační číslo jste-li plátcem DPH),
e-mail a Vaše telefonní číslo.


Pro jaké účely zpracováváme Vaše osobní údaje?
Vaše osobní údaje, které nám poskytnete, využíváme k tomu, abychom s Vámi mohli smlouvu uzavřít a je-li mezi námi smlouva již uzavřena, pak je využíváme, abychom ji mohli splnit.


Jaký je právní základ pro zpracování Vašich osobních údajů?
Právním základem zpracování Vašich osobních údajů pro účely uzavření a plnění smlouvy, pak je základem takového zpracování právě smlouva.


Jakmile bude smlouva vzájemně splněna, musíme Vaše osobní údaje archivovat po dobu, kterou předvídají příslušné právní předpisy. Zde je právním důvodem zpracování splnění právní povinnosti.


Jak dlouho budeme údaje uchovávat?
Vaše osobní údaje budeme uchovávat po celou dobu, co budeme plnit naši vzájemnou smlouvu. Po skončení smluvního vztahu budeme Vaše osobní údaje uchovávat tak dlouho, abychom splnili nezbytnou archivační povinnost podle právních předpisů, které archivaci předpokládají (těmito předpisy jsou např. zákon o účetnictví, zákon o dani z přidané hodnoty, zákon o archivnictví a evidenci).

Jaká jsou Vaše práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů?

Máte právo na:

a) přístup k osobním údajům – na základě Vaší žádosti Vám musíme sdělit, zda zpracováváme, nebo nezpracováváme Vaše osobní údaje. V případě, že je zpracováváme, pak máte právo na to, abychom Vám sdělili:

i. za jakým účelem Vaše údaje zpracováváme,

ii. v jakém rozsahu jsou tyto údaje zpracovávány,

iii. jak dlouho budou uchovávány,

iv. komu budou zpřístupněny,

v. zda můžete podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.


b) přesnost – pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nesprávné (nepřesné) osobní údaje, pak máte právo na jejich opravu. V případě, že takovou nepřesnost ve svých osobních údajích zjistíte, dejte nám to na vědomí na e-mailové adrese a my bez zbytečného odkladu provedeme nápravu.


c) výmaz – Vaše osobní údaje vymažeme pokud:

i. je už nepotřebujeme.

nebo

ii. odpadnou všechny právní důvody takového zpracování.

nebo

iii. vznesete námitky proti zpracování a nejsou dány převažující oprávněné důvody pro pokračování ve zpracování.

nebo

iv. nám takovou povinnost ukládá právní předpis.


d) vznést námitku – máte právo vznést námitku proti přímému marketingu na základě našeho oprávněného zájmu. Zpracování Vašich osobních údajů pro potřeby přímého marketingu na základě oprávněného zájmu bude okamžitě ukončeno.


e) na omezení zpracování – Vaše osobní údaje budeme uchovávat v režimu omezeného zpracování, a to po dobu, dokud nevyřešíme nesrovnalosti ohledně zpracování Vašich osobních údajů.


Pro uplatnění Vašich práv nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese zandashop@seznam.cz


Komu dále předáváme Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje předáváme pouze přepravním společnostem.


Kam se můžete obrátit máte-li dojem, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány v souladu s právními předpisy?

Pokud se domníváte, že jsou Vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s příslušnými právními předpisy, sdělte nám prosím tuto skutečnost na e-mailové adrese zandashop@seznam.cz a vše společně vyřešíme.


Co dalšího byste měli vědět?
Poskytování našich služeb není určeno pro osoby mladší 16 let, osobní údaje dětí nezpracováváme.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od: 25.5.2018
.
KOŠÍK JE PRÁZDNÝ
TIP Při objednávce zboží nad 3.000,00 Kč bude odeslání objednávky ZDARMA
ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Vaše objednávky přepravujeme společností PPL v rámci ČR i na Slovensko.
Staňte se našimi fanoušky na Facebooku, čekají na vás speciální akce, soutěže a tipy.


optimalizace PageRank.cz

. . . .